Kunderne siger

Jeg har et par gange haft Thomas til at lave hjemmeside for Lange Gruppen. Dels så er det hver gang en stor fornøjelse at blive mødt med Thomas’ entusiasme, idérigdom og kunnen, som også betyder at projekter altid bliver lavet til tiden og aldrig bliver uventet dyre, dels så er det bare superlækkert at have et flot og vellavet site i WordPress, som er nemt at vedligeholde for os selv. Min allerbedste anbefaling til Thomas og Babu!!!

Da jeg ringede til Thomas og sagde, at jeg havde brug for en hjemmeside med meget kort varsel og at jeg havde smidt håndklædet i ringen pga. utilstrækkelige WordPress-evner, tog han uden tøven opgaven til sig. På under en uge havde vi en funklende og indbydende webshop – takket være Thomas. Han bistod med utallige hints og gode råd til fremtidige tiltag og besvarede mails og opkald lynhurtigt. Thomas er tålmodig, pædagogisk, effektiv og ualmindelig behagelig at arbejde sammen med. Jeg vil anbefale ham til alle, som står overfor at skulle have bygget eller opfrisket sin hjemmeside!

Thomas har hjulpet os med at skifte wordpress tema på vores hjemmeside. Thomas har været rigtig god til at vejlede os i at finde et nyt tema. Efterfølgende har Thomas bistået med at flytte indholdet fra det gamle tema over i det nye. Undervejs har Thomas bidraget med gode ideer mv. Vi har været meget glad for Thomas´ hjælp, ikke mindst fordi Thomas har været meget fleksibel og forretningsorienteret. Thomas løser opgaverne hurtigt, effektivt og med stor tilfredshed!

Vi har med stor fornøjelse brugt Thomas’ kompetencer i udviklingen af vores medlemsside. Thomas arbejder hurtigt og effektivt og forstår at formidle sin viden i et letforståeligt sprog, som har gjort os i stand til selv at overtage driften efter projektet var afsluttet. Vi har været mere end tilfredse med produktet og nydt godt af Thomas’ store tålmodighed og evne til at forklare det som vi har fundet svært. Kort sagt har vi fået mere end vi forventede og kan kun give de varmeste anbefalinger videre

Helle Hove

Thomas har hjulpet med den tekniske del af opsætningen af ny hjemmeside og været lynhurtig med tilbagesvar og vejledning. Tak for et godt samarbejde!

Jeg kontaktede Thomas, fordi jeg havde brug for at få skiftet tema på min hjemmeside, så det er mobil-læsbart, samt at få tilknyttet flere domæner til samme side. Jeg er ikke selv bange for at lege med it, så jeg synes, jeg generelt selv kan finde ud af mange ting omkring min hjemmeside. Da jeg tog fat i Thomas og fik nogle dialoger med ham om mine behov i forbindelse med opgraderingen af min side, fandt jeg ud af, at helt så godt tjek på it og hjemmeside havde jeg nu nok alligevel ikke – og det var skønt at komme i professionelle it-hænder. Thomas fangede hurtigt, hvad jeg havde brug for, stillede få, relevante og uddybende spørgsmål og var straks ude over stepperne. I løbet af kort tid fik jeg klaret det, jeg havde brug for – og fik lidt ekstra gode ting med i forløbet. Ting, som jeg klart havde brug for – men ikke anede noget om og havde lukket øjnene for. Fx en lille detalje som jævnlig back-up!!! Tænk at jeg har turde leve uden. Thomas er ligetil, hurtig til at opfatte behovet og løser opgaverne effektivt og uden stor ventetid. Jeg har allerede anbefalet Thomas til andre.

Thomas har hjulpet mig med wordpress. Det har været skønt, at jeg kunne nå ham på mail, og at han hurtigt svarede og fik klaret sagerne. Han havde en god fornemmelse for, hvad han kunne guide mig videre i, og hvor han var nødt til at tage over og fikse problemet. Jeg vil klart anbefale ham og gerne bruge hans ekspertice selv næste gang.

Thomas har hjulpet os med udvikling, design og opsætningen af vores hjemmeside samt hele back-end systemet til at udsende automatiske nyhedsbreve og håndtere vores kunder.

Det har været en fantastisk positiv oplevelse. Thomas svarer hurtigt og klart også til os, som ikke er helt inde i IT-jargonen.

Der er meget godt at sige om Thomas – det vigtigste for mig er nok, at jeg altid har fuldt og helt tillid til det, han laver for mig. Jeg har både fået nyt design på min side inkl WooCommerce shop og løbende hjælp til stort og småt. Jeg får altid hjælpen ufattelig hurtigt – især vigtigt, når der opstår akutte problemer, jeg ikke selv kan løse. Thomas er desuden yderst rimelig med sine priser – jeg betaler altid med glæde og føler, at jeg får meget for mine penge.

Thomas hjalp med at lave én af de flotteste hjemmesider i valgkampen. Han var hurtig til at rette eventuelle småting og lave tilretninger. Det var en super oplevelse.