IBSForum.dk – Betalingsmur, Shop, opskrifter og community

IBSForum.dk blev lavet som en betalingsmur med WooCommerce, opskrifter, testimonials, teambeskrivelser og meget andet.

Jeg har hjulpet Stine, Ida og Ditte med deres spændende forum for folk med IBS. Lider man af IBS betyder kost og rådgivning meget.

Det har været et spændende projekt, som har brugt elementer af WooCommerce, til at kunne sælge medlemskab som giver adgang til sitet. Indholdet er brugerstyret, så flere af tingene kun kan ses af dem som har købt et medlemsskab (betalingsmur). Der er en lækker kogebogsfunktion, et forum hvor man som betalende kunde kan diskutere, testimonials, teamvisning og meget andet.

Vi har med stor fornøjelse brugt Thomas’ kompetencer i udviklingen af vores medlemsside. Thomas arbejder hurtigt og effektivt og forstår at formidle sin viden i et letforståeligt sprog, som har gjort os i stand til selv at overtage driften efter projektet var afsluttet. Vi har været mere end tilfredse med produktet og nydt godt af Thomas’ store tålmodighed og evne til at forklare det som vi har fundet svært. Kort sagt har vi fået mere end vi forventede og kan kun give de varmeste anbefalinger videre